Çamlık Cad. No:1 Fatih Sultan Mehmet Camii Altı Onur market Avm Beylikdüzü/İstanbul

24 Şubat 2017 Cuma

GIDA TERÖRİSTLERİNİN AKIL ALMAZ YÖNTEMLERİ... Mutlaka okuyun ve paylaşın !!!

Uğur Dündar’ın Yokluğunda Kendilerini Çok Geliştiren Gıda Teröristlerinin Akıl Almaz Yöntemleri

Her şey o kadar büyük bir hızla değişti ve kirlendi ki Afrika’dan muzun içinde ülkemize gelip çocukluğumuza damgasını vuran o malum böceği bile özler hale geldik!


Gündemi uzun süre meşgul etmesiyle artık hepimiz bu numaranın aşinası olduk. Pek çok sahte gıda gibi sahte balı da laboratuvar analizi olmadan anlamak mümkün değil. Ancak her adresi bulabileceğine inanan, evdeki her tadilatı usta çağırmaya gerek duymadan yapabileceğini sanan insanlarımızın, “Yahu kardeşim ben anlarım, nasıl anlaşılmazmış getir onu, getir” türünden özgüvenini fırsat bilen dolandırıcılar “Tabi güzel abicim, sahte olsa sen kesin anlarsın aslan abicim” diyerek aylarca dayadılar bize sahte balı. Sonunda bu illetten kurtulmuş olsak da, o dönem balın hasını üreten arılara çok ayıp oldu hakikaten.

At eti, gıda teröristlerinin olmazsa olmaz malzemeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Durum o kadar vahim ki artık sadece kasaplar değil, kebapçı ve dönerci gibi işi et olan işletmeler de maliyetleri azaltmak için bu sahtekarlığa başvuruyor. Bu kadar olmaz derken tas kebabının içinden de at eti çıkması çıtayı epey yükseltti. Binip gitmeyi planladığımız o güzel atlara nasıl kıydınız pis herifler!

Çünkü bu peynir olması gerektiği gibi sütten değil, margarinden yapılıyor. Peki nasıl? Biraz kazein, bir bardak soya yağı, biraz soya proteini, değişik gam ürünleri, bir miktar karoten boya ve bir kaşık da margarinle sütsüz peynir hazırlamak mümkün ve anlamak için ya uzman olmak ya da laboratuvar analizi gerekiyor. Sütsüz peynirden sonra daha ne göreceğiz, tavuksuz yumurta mı?

Diye aldanmamak lazım. Zira gıda teröristleri boş durmayıp baharatlara da el atalı bir hayli oldu. Kırmızıbiberin içine kiremit tozu, karabiberin içine boya katıldığı uzmanlar tarafından sıklıkla söyleniyor. Hatta açıktaki baharatların hemen hepsine ot çöp karıştırmak adeta sıradan bir şey haline gelmiş durumda. Bütün bu hile hurda çıplak gözle anlaşılamayacağı için güvenilir markalardan alışveriş yapmaktan başka çare yok. Aksi takdirde yemeklerinizin inşaat harcından hallice karışımlara dönüşmesi işten bile değil.

Sıkça karşımıza çıkan sahtekarlıklardan birisi de piyasadan toplatılan bozulmuş tavukların çamaşır suyuyla yıkanarak beyazlatıldıktan sonra tekrar piyasaya sürülmesi. Ancak siz bu tavuklardan birisini yerken çamaşır suyunun tadını veya kokusunu almıyorsunuz, çünkü tavuklar daha sonra sirkeli suda bekletilerek çamaşır suyundan ve kokusundan arındırılıyor. El altından piyasaya sürülen ve kesinlikle tüketilmemesi gereken bu tavukların başına gelenler pişmiş arkadaşlarının başına gelmiyor ya.

Özenerek söylediğiniz o künefenin içindeki şeyin Antep fıstığı olmama ihtimali var. Bazı sahtekarlar Antep fıstığı yerine bezelye koyarken, bazıları da yer fıstığını yeşil boyayla karıştırmayı tercih ediyor. Dolandırıcının insaflısına denk gelip bezelye yersek şanslı sayılırız.

İnsan bu yöntemi keşfedenlerin o an ne düşündüklerini gerçekten çok merak ediyor. Bazı üzüm üreticileri, üzümleri kurutmaya tabi tutana kadar bozulmadan kalmalarını sağlamak için onları mazota buluyor. Piyasaya sürülmeden önce çeşitli işlemlerle mazot kokusundan arındırılan üzümlerdeki sahtekarlığı gerekli analizler olmadan anlamak ise mümkün değil. Yananı görür Allah demişler ama toplu halde duran üzümlerin yanına ateşle yaklaşmamakta fayda var.

%100 dana etinden olduğu söylenen pek çok işlenmiş et ürününün içinde tek tırnaklı hayvanlardan, kullanılması sakıncalı olan iç organlara kadar ne ararsanız var. Hayvanı uygun parçalar halinde değil de bütün olarak atsalar ancak bu kadar olur.

Biraz kekik ve nar ekşisiyle kahvaltılarda ekmek banarak tadına vardığımız o güzel lezzet de bu sahtekarlık furyasından nasibini alan ürünlerden. Maliyetleri düşürmek uğruna içine katılan pamuk yağı sakıncalı sonuçlara yol açabiliyor. Yani bir kahvaltı keyfimiz vardı onu da… Neyse bir şey demiyorum.

Sofralarımızın olmazsa olmazı ekmek de gıda teröristleri tarafından rehin alınmış durumda. Türk halkının yeme alışkanları göz önüne alınınca ekmekteki basit bir sahtekarlık bile korkunç sonuçlara yol açabilir. Daha beyaz bir görünüm elde etmek isteyen bazı üreticiler ekmeğin içine karbonat veya kireç karıştırıyor. Buğdayından başlamak suretiyle ekmeği de kendimiz yapmadan içimizin rahat etmeyeceği günler yakın gibi.

23 Şubat 2017 Perşembe

TİLYA ÇAYI (zayıflama çayı) Altın Otu+Ihlamur+Kuşburnu

Ayda 4-8 Kilo Verdiren Tilya Kürü Nedir? Nasıl Hazırlanır?


Siz de fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorsanız bu çay tam size göre! Tilya Kürü sayesinde 1 ay gibi kısa bir sürede dilediğiniz vücut ölçülerine kavuşabilir, yağ yakımınızı hızlandırabilirsiniz.

Fazlalıklarımız ister az ister çok olsun, bizi günlük hayatımızda rahatsız eder. Aşırı kilo problemleri ise önemli sağlık sorunlarını tetiklerken hayatlarımızı riske atar. Şimdilerde zayıflamak için binlerce yöntem olsa da kilo vermek, özellikle belli bir yaştan sonra düşündüğümüzden daha zordur. Bu dönem fizyolojik ve psikolojik bir mücadele gerektirir.
Bu dönemde geliştirilen hızlı yöntemler fazla kilolardan kurtulmak adına pek bir başarı getirmez. Nitekim aç kalarak hızlı kilo verebilirsiniz ancak bu kilolaları ileri zamanlarda fazlasıyla geri alırsınız. Bu nedenle sağlıklı kilo vermek istiyorsanız sabırlı olmalı ve doğal yöntemlere başvurmalısınız.
Kısa sürede kilo kaybettiren zayıflama haplarından ve kapsüllerinden kesinlikle uzak durulması gerektiğini belirten Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu yolların kalıcı hasarlara hatta ölüme neden olabileceğini hatırlatarak bu şekildeki zayıflama ilaçlarının kas erittiğini de belirtiyor. Bu nedenle Saraçoğlu, sağlıklı kilo vermek için sağlıklı yağ yakımını sağlayan Tilya Kürünü öneriyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ile gündeme gelen Tilya Kürü doğal içeriğiyle, vücudu yormadan kilo verdiren en yeni yöntemlerden biri. Tilya Kürü, doğal ve sağlıklı yollarla yağ yakmayı sağladığından aynı zamanda da kastan kilo vermenizi de engeller.
Bu kürün ana maddesi Tilya; yani halk arasında ıhlamur çiçeği olarak bilinen, yaz döneminde açan, sarı beyaz renklerdeki bir çiçektir. Yaprakları saplı, üst bölümü yeşil, ucu sivri, kenarları dişli, alt kısmı beyazımsı yeşil ve tüylüdür. İçeriğindeki bileşenler sayesinde yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Yağ yakıcı özelliği sayesinde vücutta fazlalık olan yağların dışarı atılmasını sağlar. Aynı zamanda besin ve mineral değerleri sayesinde vücut için gerekli olan vitamin ve enerjiyi de karşılamış olur. Bu çayın etkisi oldukça kısa bir sürede kendini gösterir. Düzenli kullanım sonucu etkili sonuçlar ortaya çıkarır.
Çayın kullanımı ve hazırlanışı oldukça basit, bununla beraber günlük hayatta kullanıma da oldukça uygun. Etkili sonuçlar için düzenli olarak 1 ay boyunca kullanmanız önerilmekte. Kilo verme hızı ve metabolizma, kişiden kişiye değiştiği için farklı kullanım şekilleri sunulmakta. Bu çayı içerken başka herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Ancak sağlıklı bir diyet ve günlük egzersizlerle bu süreci destekleyebilirsiniz.
Tilya Kürü, emziren anneler için de uygun, fakat 6. ayı geçmiş olmaları önemlidir. Altı aydan sonra gönül rahatlığıyla bu çayı içebilirler ve doğumdan sonra hamilelik sırasında aldıkları fazla kilolarından kurtulabilirler. Doğal bir çay olduğundan herhangi bir yan etkisi görülmemektedir.
Tilya Kürü malzemeleri:
  • 10 gram ıhlamur
  • 10 gram kuşburnu
  • 5 gram altın otu
Tilya Kürü hazırlanışı:
Kaynamakta olan ortalama 750 gr su içerisine 10 gram kuşburnunu, 10 gram ıhlamuru ve 5 gram altın otunu ekleyerek yaklaşık olarak 8 ile 9 dakika arasında kaynatın. Biraz ılındıktan sonra tüketin.
Nasıl kullanılır?
Hazırladığınız Tilya Kürünü gün boyunca minimum 6 saat aralıklarla içmeye çalışın. Kürün yarısını içtikten sonra diğer yarısını içmek için minimum 6 saat bekleyin. Hazırladığınız Tilya çayını günün istediğiniz zamanında tüketebilirsiniz. Ancak metabolizmanızın daha aktif olduğu gündüz vakitlerinde tüketirseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kürün bir ay süresince kesintisiz olarak uygulanması gerekmektedir.
Tilya Kürü yardımıyla ayda kaç kilo verilir?
Kilo vermek bünyeden bünyeye farklılık göstermektedir. Ancak Tilya Kürü metabolizmanıza göre normal bünyelerde ayda 3-4 kilo, daha kilolu bünyelerde ise 7-8 kilo zayıflamanıza yardıcı olacaktır.